Strona główna MZK Starachowice Wydarzenia

Ostatni dzień funkcjonowania MZK w starej formie

Postprzez Paweł » 30 Lis 2012, 11:10

Jako że dziś mamy dzień historyczny, czyli koniec obowiązywania dotychczasowego schematu komunikacji (nie brakuje takich, którzy twierdzą, że będzie to też początek końca MZK w ogóle), prosiłbym Was o podanie w miarę możliwości całej obsługi linii dzisiejszego dnia, czyli na zasadzie brygada - wóz. Ja niestety nie mogę być dziś w Starachowicach i trochę żałuję, bo prawdopodobnie dziś ostatni raz będzie można zobaczyć w trasie Jelcza M11, PR110, czy Autosana H9, więc mam nadzieję, że jakieś fotki się pojawią na gtstar.
Pozdrawiam
Paweł

Re: Ostatni dzień funkcjonowania MZK w starej formie

Postprzez Voltanger » 30 Lis 2012, 16:42

Z mojej strony trochę smutne wiadomości. Ostatnio byłem chory i właśnie kiedy planowałem uchwycenie M11 czy PR110M moje zamiary uchwycenia Jelczy i Autosanów musiałem odłożyć. Dopiero od kilku dni starałem się zrobić trochę zdjęć i filmów. Moje plany krzyżowała też szkoła. Kiedy wychodzę po 14 i zanim dojdę do domu i coś zjem jest już 15 i za późno na zdjęcia czy nawet zrobienie filmu. Będzie krótki film. Większość zaplanowanych ujęć niestety nie została zrealizowana. Dzisiaj chyba przejadę się Migiem. Wiem, że #38 jeździ na 0. Kolejne fotografie planuje na jutro czyli na 01.12.12 i dni robocze 03.12.12 - 08.12.12.
Voltanger
Administrator

Wróć do Wydarzenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości