Strona główna PKS Starachowice Trasy

Trasy obsługiwane przez PKS Starachowice

BRODY,UL. RADOMSKA /OSP - ciekawy przystanek

Postprzez Benny » 29 Kwi 2013, 10:28

Zobaczcie sobie rozkład w Brodach: http://web.pks-starachowice.pl/tabliczk ... ankowe.php

Kursy do Warszawy, Gdańska czy Tarnobrzega. Wiadomo Brody leżą przy S9, ale nie spodziewałem się, że zatrzymują się tam takie kursy. Byłem ciekaw gdzie jest ten przystanek. Pojechałem tam rowerem, przystanek a w zasadzie 2 znajduje się tj nazwa wskazuje przy samej OSP. Autobusy muszą zjeżdżać z trasy by wjechać do gminy. Na przystankach nie ma żadnych rozkładów, nic nie wskazuje, że zatrzymują się tam takie "tuzy". Ciekawe czy często autobusy przejeżdżają to miejsce, zapominając o zjeździe. Z racji bliskiej odległości do PKP, miejsce to jest dobrą alternatywą, jeżeli nie pasują nam odjazdy PKS z dworca w Starachowicach.
Benny

Re: BRODY,UL. RADOMSKA /OSP - ciekawy przystanek

Postprzez Voltanger » 03 Maj 2013, 20:30

Ciekawie to wygląda. Nawet do Gdańska można pojechać. U nas tylko w wakacje kursuje autobus PKS Ostrowiec do Gdańska. Jest jeszcze w wakacje do Łeby kurs, ale puszczają jakiegoś małego busa.

Brody mają blisko drogę krajową nr 9. Zobacz jeszcze na rozkład dla Iłży. Jak na małe miasto mają sporo połączeń PKS. DK nr 9 daje im to wszystko.
Voltanger
Administrator

Wróć do Trasy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość