Strona główna MZK Starachowice Linie

Dyskusja na temat linii miejskich, podmiejskich, sezonowych i specjalnych obsługiwanych przez MZK Starachowice

Linia A.

Postprzez peterlepk » 30 Sie 2011, 21:57

Witam serdecznie.
Od połowy wakacji nurtuje mnie jedna myśl:
Czy jeżeli kupię bilet miesięczny w Skarżysku-Kamiennej na linię A (trasa od Dworca do przystanku końcowego na ul. Kopalnianej) to będzie on ważny w autobusach MZK Starachowice?
I odwrotnie, jeżeli kupię bilet miesięczny z nadrukiem MZK Starachowice to będzie on ważny w Autobusach linii A ze Skarżyska-Kamiennej?

Zawiłe troszkę, ale prosiłbym o odpowiedź.
peterlepk

Re: Linia A.

Postprzez Voltanger » 31 Sie 2011, 00:29

Ciężkie pytanie. Szukałem trochę w internecie i znalazłem informacje, że w autobusach MKS obowiązują wyłącznie bilety z nadrukiem MKS Skarżysko, więc zapewne przejazd na bilecie miesięcznym MZK w autobusie MKS na terenie Skarżyska jest traktowany jak brak ważnego biletu. Nie jestem pewien na 100 %. Najlepiej dodatkowo napisać e-mail do MZK Starachowice bądź zadzwonić.
Voltanger
Administrator

Re: Linia A.

Postprzez Voltanger » 14 Lut 2015, 22:00

Dzisiaj na wieczornej brygadzie obsługiwanej przez MKS jeździł Jelcz Vero w kolorze zielonym. Ja go pierwszy raz u nas widzę. Z daleka przypominał mi Solinę, ale jak się zbliżył to byłem pewny, że to Vero.
Voltanger
Administrator

Wróć do Linie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości